Föreläsningar Dialog Samtalsstöd Individ & Grupp | Prat | Mindfield
21391
page-template-default,page,page-id-21391,page-child,parent-pageid-21387,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

PRAT

Ibland är pratandet verkligen överskattat! Ibland är det det viktigaste vi kan göra för att verkligen förstå varandra på ett djupare plan. Jag tror på mötet, på dialogen, det offentliga samtalet och den öppna debatten som väg till fördjupad kunskap.

FÖRELÄSNINGAR & DIALOG

 

Jag kommer gärna och föreläser, leder eller deltar i en fördjupande dialog eller debatterar på de teman jag tar upp i bloggen Myten Om Kunskapssamhället.

 

Ibland är den bästa vägen till fördjupad förståelse att göra något tillsammans som tar oss bortom orden, lockar oss utanför våra vanliga komfortgränser, skapar nya möten och hjälper oss att tänka till innan vi kan prata. Då skapar vi det tillsammans!

 

Det är bara att höra av sig!

SAMTALSSTÖD INDIVID & GRUPP

 

Att leda ett företag eller en verksamhet från en punkt till en annan är alltid en utmaning. Förutsättningar ändras. En rad frågor uppstår som skall besvaras. Svaren i sig leder till olika vägskäl där beslut skall fattas som hur man än gör får konsekvenser – önskade och oönskade. Sådant som påverkar företagets framtida förutsättningar men ofta också den grundläggande kulturen i en organisation som är så viktig för att en verksamhet skall komma till liv och åstadkomma det den ska. Då kan det vara bra att ha en oberoende part som samtalspartner.

 

Jag har valt att inte kalla det samtalsstöd jag erbjuder coaching dels därför att vi i samtalet arbetar med fokus på företaget eller verksamheten. Dels eftersom jag vid behov ger direkta råd och också fungerar som kunskapsstöd och erfarenhetsbank. Som individer fungerar vi alla olika. Vi tar till oss nya tankar och idéer på olika sätt. Vissa börjar i känslan, andra i ett synintryck eller i rena fakta. Vi börjar där du som ledare är. I ditt mindfield.

 

I det dagliga arbete kan det också vara lätt att tillsammans hamna i samtalsmönster i en ledningsgrupp som lägger hinder i vägen för att arbeta konstruktivt tillsammans. Då kan det vara bra med ett oberoende samtalsstöd i grupp.

 

Samtalsstöd bygger på tillit och förtroende så det är viktigt att du och dina kollegor får stöd av en individ som passar just er. Om det inte är jag kan jag säkert rekommendera någon annan i mitt nätverk.

 

Det är bara att höra av sig!