Skogens lavar

Att se skogen för alla träden

4 maj, 2022

Den biologiska mångfalden är hotad. Utan den tappar skogarna sin motståndskraft. Frågan är om vi är så upptagna av att räkna själva träden att vi inte längre ser skogen för alla träden och att människan och hennes förmåga att iaktta, att tillsammans bidra till att identifiera problem och hitta lösningar försvinner.

Om det handlar en krönika jag skrev till Tidningen #Hälsingland våren 2022 som du kan läsa här.

En faktaruta om vad precis alla kan bidra med för att värna den biologiska mångfalden kom också med. Och en rad om frötallarna som dansar i vinden. Jag är naturligtvis väldigt nyfiken på hur dina tankar går när du läser. Du får mer än gärna lämna en kommentar här.

AnnaReet Gillblad

#skogsvård #biologiskmångfald #hälsingland

KOMMENTERA GÄRNA
Reagera, reflektera, resonera, belys och upplys!

Reglerna är enkla – inom lagens ramar, under eget namn, inte nödvändigtvis välformulerat i hela meningar och väl valda ord men fritt från könsord, hån och hot.

Granskning sker innan publicering. Din mailadress blir inte synlig men sparas så vi kan komma i kontakt. Integritetspolicyn i sin helhet hittar du här.

Vill du visa din uppskattning med mer än glada tillrop är du mer än välkommen att göra det med en gåva. Swish 123 667 86 43 eller Bg 5310-2984

Bloggen publiceras av mindfield ab. Ansvarig utgivare AnnaReet Gillblad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *